Medium har med fransar

Min systerdotter är väldigt glad i att leka med hår, du kan stroke henne för dagar och kamma ditt hår. Hon är också verkligen engagerad, att om hon vill att hela saken ska se vacker ut, kan hon sätta en fläta ett dussin gånger, alltid lägga till hårtillbehör eller klämmer på dem. Han älskar skolproduktioner och förbereder sig för dem. Hennes nya skapelse av drottningen av mischief är också original och hon behövde en perfekt frisyr och kläder. I början instämde min mamma henne med några flätor med bågar monterade i dem. Senare sa den vackra lilla tjejen nej nej, inte en gång. Jag kommer att se trevligare ut i lockigt hår ... så det började. Fyrtiofem minuters ledning och deras ledning. Hon såg ljuvlig ut som en stor drottning. Men när det händer med prinsessorna, ändras det snabbt igen. Det betyder inte att mer än två timmar redan har förflutit sedan början av förberedelserna för utförandet. Oväntat ... helt förändrade konceptet, och i sitt tal lät det nästan som "nej, jag tycker inte om det, jag kommer inte ihåg någonting om drottningen, högst hennes flicka." Hon krävde en ny frisyr, hennes hår tucked i sidan av den fyllda coca. Naturligtvis, som jag skrev tidigare, upplever vi för närvarande hårskärning, så förra gången gick det extremt snabbt. Hennes mamma, på min egen sida, byggdes också om några ögonblick.

Här hittar vi hårnålar