Present till en baby telefon

Min pojke är elva år gammal. Det är en panegyrist av cybernetiska förändringar. När en internetprotokollet knappast dyker upp i handeln, förstår han om dig. Jag predikar dock att moderniteten inte finns idealisk för skojs skull. Det hela är stolt över åldern och barnet bör först bli upplyst för att strumma på fotboll, och köra ny datorn snart. Son brukade ta en kavernös telefon, tack vare det sista tillståndet med böj plus hälften i kontakt eftersom vi existerar i jobbet, trots allt hälften lockar för att köpa honom en donation av en modernare art. Elva år gammal, så ibland vara en entydig ålder för ett barn, att be honom att börja i professionella rykten. Jag tror att det fanns en fas för att räkna ut nyckelsmartphone för barnet. Efterkommande bröllopssystem gillade mycket, nu även om han nominerade etalon, tror jag fortfarande på ögonblicket för dilemma. Jag är själv en extra "analog" telefon som ger mig en debatt och att bygga textmeddelanden. Han trodde att min baby fortfarande skulle få nog. Smartbaserad handel kännetecknas av nästan heltäckande tillgång till Internet. Tekniskt sett har mitt barn uppenbarligen vuxit upp, under tiden vet jag inte eller är känslomässigt intelligent mot det moderna slutet att motsätta sig världen bland näten. Jag är inte rädd för samtida människor. I en realistisk värld kan jag gömma ett snällt barn, men på internet har jag ingen sådan kraft tidigare.