Tar hand om lockigt har

Min kusin älskar särskilt att leka med håret, du kan stryka henne, kamma håret och bära det hela dagen. Hon är också inblandad i att hon vill göra allt ser perfekt ut, hon kan göra en fläta fem gånger, fästa hårbågar i den eller sätta hårnålar på den. Han gillar skolprestationer och spelar mest för dem. Hennes nya skapelse Queen of Jesters är dessutom rolig och hon behövde en perfekt frisyr och kläder. I början vävde min mamma ett dussin flätor med data i dem med band. Senare sa denna underbara elvaåring nej, nej och fortfarande inte en gång. Jag kommer att se mycket i lockigt hår .... ja och det började. En halvtimmes filmning gör också dem. Hon såg vacker ut som en stor prinsessa. Men som med aristokrater ändrade hon snabbt sin åsikt igen. Jag önskar inte den sista som mer än två timmar har gått sedan början av att arrangera för showen. Oväntat ... hon ändrade sina idéer fullständigt, och i sitt tal lät det nästan mycket som "nooooo, jag vill faktiskt inte, eftersom jag inte påminner prinsessan, som är mycket underordnad." Hon krävde en ny frisyr, ordnade hår som en fylld coca. I bröllopet, som jag skrev tidigare, har vi nu en händelse i att kamma håret, så det sista på samma gång gick särskilt snabbt. Hennes mamma å ena sidan och å andra sidan var kapabla på några ögonblick.

Se erbjudande om hårnålar